Reeds een decennium lang kunnen de sporters van START TO RUN & de TroonLopers gebruik maken van de oefenzone van de militaire basis Grobbendonk, 29 Bataljon Logistiek. Michel Nicasi weet : "Het sporten in dit mooie en grote natuurgebied geeft steeds een ontspannen gevoel bij de deelnemers, het geeft hen energie voor de rest van de dag.

Wij zijn erg blij en heel dankbaar dat we van deze gastvrijheid kunnen gebruik maken in een uitstekende samenwerking. Ook toeval is dat de eerste contacten, 10 jaar geleden, via toenmalig majoor Frank Mouchaers gebeurden. Het is dus erg toevallig dat, nu we hier 10 jaar sporten, huidig korpscommandant luitenant-kolonel Frank Mouchaers is."

Onder deskundige begeleiding van een gediplomeerd trainer A afstandslopen met ruime ervaring, tevens docent runningtherapie, wordt er drie keer per week om 9.00 u gesport.
Kom je graag eens proeven van gezond sporten, matig intensief of meer uitdagend sporten, op de oefenzone van de militaire basis Grobbendonk?

Dat kan iedere maandag en vrijdag om 9.00u. Kom vrijblijvend even langs, best vooraf een seintje aan Michel Nicasi - 014/501.227 - michel@bewegingstherapie.be. Breng zeker je identiteitskaart mee om je aan te melden aan de hoofdingang, Bevrijdingsstraat 31.

De TroonLopers & de START TO RUN loopgroep verlenen tevens medewerking aan evenementen voor goede doelen, namelijk SPORTEN TEGEN KANKER op zondag 25-09-2016 en de MILITARY BARRACKS RUN op zondag 22-05-2016, meer informatie op www.29bataljonlogistiek.be.

De MILITARY BARRACKS RUN is een nieuw initiatief zeker de moeite om eens door de gebouwen en loodsen van de kazerne te mogen lopen. Vooraf inschrijven (eventueel met T-shirt) kan via de website www.29bataljonlogistiek.be