Dinsdag 23 mei 2017
image
logo nnieuws

Contact voor al je nieuws

Nnieuws redactie:
redactie@nnieuws.be

U bent hier

180 gasten genieten van schitterende exclusieve Floating Dinner Just Cooking

Grobbendonk | Herentals | Neteland
11.09.2016 - 20.46u
Door: Herman Gezelle

Just Cooking organiseerde zaterdagavond voor zo'n 180 gasten een schitterende exclusieve Floating Dinner op een feestelijk uitgedost reuze-ponton op het Albertkanaal tussen Herentals-Grobbendonk.   Een fiere organisator, chef-kok, smaakmaker én zaakvoerder bij Just Cooking Jan Tobben : 'Wat een avond. 

Heel leuk dat alle gasten zo tevreden zijn. Dit is echter een eenmalig project.  Samen met ons Just Cooking-team brainstormen we nu al over een totaal ander concept dat iedere levensgenieter zeker opnieuw zal verrassen.'

Dankzij de jarenlange ervaring in sterrenrestaurants beschikt chef-kok Jan Tobben over alle vakmanschap en creativiteit om catering op te tillen naar een culinair topniveau. Puur, verfijnd en vol smaak.

Een sluimerende zomeravondzon, champagne Laurent-Perrier, exquise hapjes, een gastronomisch menu live gekookt op het feestponton,  een live jazz-band, toffe gasten, romantiek, sublieme bediening :  meer ingrediënten moet je niet hebben om een onvergetelijke unieke avond te beleven. Just Cooking.

'Het was zó tof dat we onmiddellijk zijn gaan brainstormen. Nu kunnen we de ideeën laten rijpen. Het staat al wel vast dat we de 2e zaterdag van september volgend jaar opnieuw met een uniek concept willen uitpakken. Of dit ook op het water zal plaatsvinden, is nog een vraagteken', grijnst Jan Tobben. Afspraak op 9 september 2017.

Guy Verellen / NNieuws © beelden.

image



Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto