Zondag vond de 1e editie van de Herbalife24Games plaats. Bloso Herentals Netepark was het podium voor deze healthy experience voor de klanten en members van Herbalife.  Zo'n 400 deelnemers, ook enkele uit de Kempen,  stonden al om 9.30u te trappelen om te starten met de "FUN14": een 14-tal activiteiten gericht op een healthy active lifestyle, gezellig samen sporten en kameraadschap.

In 12 groepen gingen de deelnemers onder andere met elkaar de strijd aan op het trefbalveld, werden er work-outs gegeven door Vanessa Natale en Dirk de Weghe en kon men op de foto met de Herbalife mascottes. De ultieme teambuildingsactiviteit, waar naast gezonde competitie vooral gezelligheid centraal stond.

LEVEL10-warriors strijden om de titels Mr and Mrs Herbalife24Games 2015
Net na de middag verzamelden de FUN14 deelnemers rondom de spectaculaire Herbalife24Games arena op de athletiekpiste. In de arena stonden de warriors klaar om drie fysiek zware onderdelen af te werken tijdens de LEVEL10-Challenge. Een race tegen de klok, waarbij het uiterste van het lichaam werd gevraagd.

Drie onderdelen en tien uitdagingen waaronder muscle ups, touwklimmen, 800 meter run, traktorbanden werpen en kettlebell pull-ups: de deelnemers werden fysiek en mentaal op de proef gesteld. Onder luid gejuich van de honderden toeschouwers streden 84 warriors om de felbegeerde bokaal, een geldprijs en natuurlijk de titel.

Wouter Motmans en Treez Gerna mogen zich respectievelijk Mr and Mrs Herbalife24Games 2015 mogen noemen.

De top 3 van de LEVEL10-Challenge:

Mannen:
1. Wouter Motmans
2. Arnoud van der Kelen
3. Siebe Lievens

Dames:
1. Treez Gerna
2. Aagje Vanwalleghem (voormalig Belgisch turnster en finaliste Olympische Spelen in 2004)
3. Laetitia Popowycz.

Michiel Sinot (Country Director Herbalife voor België en Nederland) sprak lovende woorden over de eerste Herbalife24Games: "In alle opzichten hebben de deelnemers vandaag kennisgemaakt met onze healthy active lifestyle. Gezellig samen tijdens de FUN14 of tot het uiterste tijdens de LEVEL10-challenge.

Warriors die tot het uiterste gingen en door vrienden werden opgepept, members die samen met klanten tijdens de FUN14 met elkaar competitie bedreven met vele vrolijke gezichten tot gevolg. Ik ben trots dat we dit als Herbalife hebben kunnen faciliteren. We gaan volgend jaar voor een tweede editie en minimaal een verdubbeling van het aantal deelnemers en toeschouwers."  Foto's NNieuws Guy Verellen / NNieuws.