In het kader van het jaar van de traditionele sporten houdt de vzw Sportcomité op zaterdag 30 augustus voor de eerste maal een recreatief touwtrektoernooi voor gelegenheidsploegen. Dit biedt je de kans bij uitstek om je kracht en je uithoudingsvermogen te demonstreren.

Iedereen is welkom op zaterdag 30 augustus van 14 tot 17u op het grasveld van Kinderclub St.-Jozef-Olen, Lichtaartseweg 129. Het toernooi verwelkomt zowel heren, dames, jeugd als gemengde teams. Het maximaal aantal deelnemers is afhankelijk van de samenstelling:

  • heren: 6 personen;
  • dames: 9 personen;
  • jeugd (= 18 jaar): 8 personen;
  • gemengde teams: 7 personen (bijvoorbeeld 3 heren en 4 jeugd, 4 heren en 3 dames).

Elk team mag bovendien twee reservespelers voorzien.

Je betaalt 10 euro per team. Hierin is deelname, verzekering en een drankje voor elke deelnemer inbegrepen. Het touwtrektoernooi verwelkomt enkel recreatieve teams en dus geen competitieploegen. De organisatie wil in de eerste plaats een aangename en sportieve namiddag aanbieden, waar ook supporters en kinderen welkom zijn. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin en springkasteel voorzien. Wie zijn kracht echt wil testen, kan terecht bij de mobiele testbank.

Aarzel dus niet, overtuig je teamleden en maak kans op de eerste Olense touwtrekbeker. Op voorhand inschrijven is verplicht en kan tot en met 15 augustus bij de dienst vrije tijd.