De bloedmooie 21-jarige Elisabeth Van Dijck uit Geel is vandaag topkandidate Miss België 2017 in Plopsa Theater De Panne.  Levert de Kempen 14 jaar na Ann Van Elsen opnieuw een Miss België aan, met de Elisabeth? Live op FOX om 20.30u.

Alle N-lezers steunen Elisabeth : Sms MB07 naar 6665.

Enkel mooi wezen is niets voor Elisabeth Van Dijck. Ze vooral iets kunnen teweegbrengen als ze Miss België zou zijn. De Geelse zet zich al jaren als vrijwilliger in voor verwaarloosde honden.

'Ik ben een bijzonder grote dierenvriend. Mijn 2 honden de gelukkigste dieren ter wereld omdat ik ze een warme thuis kan bieden. Dat wil ik ook voor andere honden doen.'

De liefde voor dieren wil Elisabeth binnenkort combineren met een job als leerkracht biologie en Latijn. 'Ik moet nu nog één jaartje studeren vooraleer ik aan de slag kan in het onderwijs. Ik wil absoluut mijn diploma halen. Het zal misschien niet zo gemakkelijk zijn om mijn studies met de verkiezingswedstrijd te combineren - de examenperiode valt gelijk met de eigenlijke verkiezing - maar gelukkig ben ik een hele goede planner. Ik maak me daar dus geen zorgen over', zegt ze vastberaden.

'Ik heb me heel hard blijven inzetten voor de wedstrijd. Ik ben naturel, altijd goedlachs en ik probeer overal aanwezig te zijn. Ik denk dat die eigenschappen bepalend geweest zijn om mij tot Miss Antwerpen te kronen', lacht Elisabeth.

Hanne De Loose (19) uit Vorselaar

Naast Elisabeth Van Dijck dingt er nog een Kempense mee naar het kroontje van Miss België. Hanne De Loose (19) uit Vorselaar kreeg tijdens de verkiezing van Miss Antwerpen een 'Crown Card', waarmee ze naar de nationale verkiezing mag.

SMS MA 15 naar 6665.

Foto's EVD / NNieuws.