U bent hier

2.500 bezoekers voor kOsh-opendeurdag secundair - extra foto's

Herentals
07.05.2017 - 22.08u
Door: Herman Gezelle

Zondag kreeg de kOsh-opendeur zo'n 2.500 leerlingen met hun ouders en familie over de vloer in de 4 campussen : campus Ieperstraat, Bovenrij, Collegestraat én Scheppersstraat.  Publiekstrekker was zeker de nagelnieuwe campus Ieperstraat met de modernste accomodatie voor de leerlingen.

Coördinerend directeur Patrick Heremans kOsh SecO : 'Heel fijn dat we op alle campussen zoveel bezoekers mochten begroeten. kOsh biedt een brede eerste graad met een groot gemeenschappelijk curriculum en tal van keuze-opties. Heel wat richtingen onder één dak: het kOsh-dak. Dit leidt automatisch tot ruimere en betere oriënteringsmogelijkheden binnen dezelfde scholengemeenschap.

Aandacht voor de individuele leerling en zijn/haar specifieke onderwijsbehoeften is belangrijk. Het zorgteam van kOsh stemt hiervoor zijn werking optimaal op mekaar af,' besluit Patrick Heremans.

Wie zondag informatie zocht in verband de aangeboden richtingen, kreeg alles meteen in detail. kOsh zit duidelijk in de lift.

Wie er op de voorbije opendeurdag niet kon bij zijn, kan op elk moment een afspraak maken. De contactgegevens zijn te vinden op www.kosh.be of via 014-24 70 80.

Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto