De Kempische Autoshow kreeg zaterdag een massa auto-fans over de vloer. Ook nog zondag kan je in Golfclub Witbos in Noorderwijk van het volledig overzicht van het recente wagen-aanbod genieten.  Alle ingrediënten zijn er voor een gezellige familiedag. Naast de nieuwste modellen van liefst 23 automerken zijn er dit jaar ook motors en fietsen te bewonderen.

De Kempische Autoshow is de opvolger van de gekende Vehad Autoshow, die 7 jaar geleden voor het laatst georganiseerd werd. Voor de luisterrijke comeback van het evenement zochten en vonden de inrichters vorig jaar een perfecte locatie. Golfclub Witbos, voormalig militair domein, baadt in rustgevend groen. De bezoekers parkeren veilig binnen het terrein en worden met shuttles naar de gerenoveerde legerhallen gebracht, waar de nieuwe wagens staan te blinken. In een unieke loungy sfeer kuieren ze vrijblijvend tussen  de standen van de verschillende automerken.

De 1e editie  van de Kempische Autoshow lokte vorig jaar liefst 9.000 bezoekers. Alles wijst erop dat er straks minstens evenveel bezoekers naar de imposante legerhallen van Golfclub Witbos zullen stromen. Er zijn twee merken meer te bewonderen en bovendien worden motors (Triumph) en fietsen (Bike Inn) gepresenteerd. Met een ruimere parking wordt het de bezoekers nog comfortabeler gemaakt.

Ook het animatieprogramma oogt veelbelovend. Liefhebbers kunnen de sensatie van een ballonvlucht beleven. Voor de jongste bezoekers is er kinderanimatie, grime en golfinitiatie. De indrukken van de glimmende wagens rustig laten bezinken, kan aan de eet- en drankstanden.

Met de tweede Kempische Autoshow presenteren de verenigde autodealers in samenwerking met Nnieuws niet meer of minder dan een mini-autosalon in eigen regio, met alle troeven van een gezellige familie-uitstap. De Kempische Autoshow is ook zondag gratis te bezoeken tussen 10 en 18 uur. Meer info hier.