Van woensdag 15 juni tot vrijdag 17 juni voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) herstellingswerken uit op de Turnhoutsebaan (N19) tussen Kasterlee en Turnhout. In 2012 werden op de Turnhoutsebaan een aantal proefvlakken aangelegd om verscheidene soorten geluidsarm asfalt te testen. Intussen zijn er in de zone van de proefvakken enkele beschadigingen vastgesteld aan het wegdek. AWV zal daarom nu de nodige herstellingen uitvoeren. De Turnhoutsebaan blijft daarbij steeds open voor doorgaand verkeer.

Asfaltherstellingen
Het beschadigde stuk asfalt op de Turnhoutsebaan bevindt zich tussen het kruispunt met Goorkens en het kruispunt met Kleinrees. Over een afstand van ongeveer 500 meter wordt het asfalt van het wegdek hersteld. Er wordt enkel gewerkt in de richting van Kasterlee.

Beperkte hinder
Tijdens de werken blijft de Turnhoutsebaan steeds open, maar ter hoogte van de werfzone wordt alle verkeer langs één kant van de weg geleid. Het verkeer rijdt dan op de kant richting Turnhout in beide richtingen over telkens één rijstrook in plaats van twee.