Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

30e Blues Peer met knappe jubileumaffiche : Los Lobos, Jimmy Vaughan, Elvis Costello en veel meer lekkers

Blues Peer is al 3 decennia lang een vaste afspraak in de festivalkalender. Het festival is sinds 1985 steeds trouw gebleven aan zijn roots: de liefde voor muziek, de ongedwongen sfeer en de gezellige Limburgse gastvrijheid. Vast en zeker ook nu weer goed voor duizenden bezoekers en 4 dagen van onvervalste muziekpret.

Het festival wordt op vrijdag 18 juli op gang geschoten door de Peerse trots ‘Rusty Roots’. Op 21 juli, de nationale feestdag, sluit Blues Peer af met onder meer Admiral Freebee en Arno. Toppers zijn o.a. Los Lobos, Jimmy Vaughan, Sonny Landreth, Elvis Costello en veel meer lekkers. Tickets hier.

Dubbel-CD 30 jaar, 40 bluesiconen

Blues Peer viert dit jaar zijn jublieumeditie. Radio 1 en Warner Music zijn in de rijke 30-jarige geschiedenis gedoken en hebben daar een dubbel-CD uit gepuurd. Het resultaat: 40 bluesiconen die het festival drie decennia lang mee op de kaart hebben gezet. Dit unieke album is vanaf 11 juli 2014 te koop bij een selectie van verdeelpunten en natuurlijk op het Blues Peer festival zelf (van 18 t.e.m. 21 juli 2014).  Veel luisterplezier!

Locatie festival Peer  : GPS Festivalterrein =  Deusterstraat, Peer. 

Glazen biermok op Blues Peer11 juli

Onder het motto ‘vroeger was het soms toch beter’, is er voor onze jubileumeditie de terugkeer van de glazen pint. Wie op Blues Peer zijn grote dorst laaft met een kloeke 30 centiliter bok, krijgt deze versgetapt in een glazen biermok van Cristal Alken. Voor 2,5 euro borg kan je hem het hele festival door laten volgieten. Wil je hem als collector’s item houden? Geen probleem, dan kost die biermok 2,5 euro (de waarborg dus). 

Een biermok vullen kost 2,5 euro, evenveel als een gewone pint. Dat is dus 5 cl cadeau. Gewone pinten van 25 cl worden wel nog in plastic bekers geserveerd.

Deel dit artikel