Woensdag 23 juli 2014
image
logo nnieuws

Contact voor al je nieuws

Nnieuws redactie:
redactie@nnieuws.be

U bent hier

Aannemers trakteren op frietjes bij einde werken Meren in Olen

Olen
25.10.2013 - 06.20u
Door: ludo coenen

Vandaag vanaf 17u trakteren de aannemers Crauwels en Lareco samen met Aquafin en het gemeentebestuur de bewoners van Meren en Veldstraat op frieten en een drankje. Op deze manier worden de bewoners bedankt voor hun begrip en medewerking tijdens de weg- en rioleringswerken van de afgelopen maanden.

Tijdens de werken verplaatste aannemer Crauwels het kapelletje op het kruispunt van Meren en Veldstraat. Het kleine bouwwerk uit 1932 werd in zijn geheel opgenomen en naast de werfzone gezet. Na de werken kreeg het kapelletje zijn plaats terug, zij het iets meer richting Veldstraat. Enkele honderden jaren geleden deden de Boerkes van Olen al iets gelijkaardigs met hun kerk. Zij slaagden er toen in de kerk enkele meters op te schuiven.

imageMeer nieuws

Wellens Herentals lanceert stijlvolle online kledingzaak

Herentals | Kempen regio 23.07.2014 - 16.04u

Kledingzaak Wellens Men uit Herentals heeft een nieuwe website. Wellensmen.be is een creatie van Intracto digital agency in samenwerking met DMD studio. 

Kuehne + Nagel zet met e-commerceoplossing nieuwe standaard voor luchtvracht

Geel | Internationaal 23.07.2014 - 15.10u foto (3)

KN FreightNet is de nieuwe geïntegreerde webapplicatie van Kuehne + Nagel voor prijsopgaven, boekingen en trackingdiensten. Met de lancering van de applicatie speelt Kuehne + Nagel in op de groeiende trend om e-commerceoplossingen te gebruiken in de sector.

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto