Zondag 21 december 2014
image
logo nnieuws

Contact voor al je nieuws

Nnieuws redactie:
redactie@nnieuws.be

U bent hier

Aannemers trakteren op frietjes bij einde werken Meren in Olen

Olen
25.10.2013 - 06.20u
Door: ludo coenen

Vandaag vanaf 17u trakteren de aannemers Crauwels en Lareco samen met Aquafin en het gemeentebestuur de bewoners van Meren en Veldstraat op frieten en een drankje. Op deze manier worden de bewoners bedankt voor hun begrip en medewerking tijdens de weg- en rioleringswerken van de afgelopen maanden.

Tijdens de werken verplaatste aannemer Crauwels het kapelletje op het kruispunt van Meren en Veldstraat. Het kleine bouwwerk uit 1932 werd in zijn geheel opgenomen en naast de werfzone gezet. Na de werken kreeg het kapelletje zijn plaats terug, zij het iets meer richting Veldstraat. Enkele honderden jaren geleden deden de Boerkes van Olen al iets gelijkaardigs met hun kerk. Zij slaagden er toen in de kerk enkele meters op te schuiven.

imageMeer nieuws

Swingend kerstfeest vol verrassingen in Danscenter Time-Out

Herentals | Kempen regio 21.12.2014 - 08.42u foto (19)

Danscenter Time-Out uit de Nieuwstraat organiseerde zaterdagavond haar feestelijk kerstfeest voor zo’n 150 actieve leden. De dynamische uitbaters Gretel en Guy zorgden zoals gewoonlijk voor spetterende kerstverrassingen uit eigen huis. Ze nodigden tot de kleine uurtjes alle fans uit op het massadansen met o.a. salsa, tango, jive, mars, wals, hip hop, foxtrot, rock'n roll en veel meer knap danswerk.  

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto