Het wordt een kort verslag en daar zijn verschillende redenen voor: · Bad defence · Redelijke aanval · Het ontbreken van een oude speler (Tom) en een jonge speler (Willem). De ene door een kwetsuur, de andere door familiale verplichtingen. Rarara, wie had de kwetsuur? Ik zou als gokfactor de leeftijd een hoofdrol laten spelen. 

Het niet kunnen opstellen van spelers uit de b- ploeg wegens een wedstrijd die tegelijkertijd gespeeld werd. Spijtig weliswaar, hierdoor konden de meegereisde kindjes niet opgevangen worden door onze eigen kinderopvang ‘VZW ’t Lowieke’. Maar geen paniek. Volgende week is hij er terug bij en zal hij met alle plezier deze taak op zich nemen. · Een gehavende tegenstander die te eenvoudig aan score toekwam. ·

Een comeback die niets positief betekende. · Een coach die moest blijven zitten en dit keer niet school gerelateerd. · Een score boven de 100 voor de eerste keer dit seizoen. Het 100e punt werd gemaakt door Jinse die na de wedstrijd dan ook de taak op zich nam om iedereen te trakteren. Schol, Jinse! · Een sportvloer waar de botten nog weken van pijn doen. · Manden van ringen waar iedereen, behalve Yannick en de speler die de comeback heeft gedaan, de weg makkelijk naar vonden.

Maar petje af voor Yannick, in tegenstelling tot die andere heeft hij wel hard gewerkt. · Nummer 15 zat terug in ‘The Game’, al was het maar 5min. Dit waren er minstens 5 te veel, maar die bracht wel veel gewicht in de Hertalse aanval. · … Dus beste supporter, kort gezegd: de één op één is binnen. Nu nog een twee of twee en de ‘Medal of Honor’ is ook binnen.

Beginnen doen we volgende week met Ekeren in ons eigen KTA, een ploeg waar we het op verplaatsing knap lastig mee hebben gehad. Aan de aanwezige supporters, bedankt om er weer te zijn. Aan de afwezige supporters, tot volgende week.

Verslag Jef De Belser/foto's Willy Verstappen/ NNieuws

 Kwarterstanden: Kwarter 1: 20 – 16 Kwarter 2: 17 – 37 Kwarter 3: 12 – 24 Kwarter 4: 27 – 31

Punten: Ewald: 15p Jinse: 9p Yannick: 6p Glenn: 8p Wouter: 20p Vincent: 4p Bram: 6p Dave: 19p Koen: 21p Jef : 0 p.