Woensdag 28 juni 2017
image
logo nnieuws

Contact voor al je nieuws

Nnieuws redactie:
redactie@nnieuws.be

U bent hier

Afhaalcenter Arijs bouwt afdeling huisbereide gerechten verder uit

Herentals | Kempen regio
04.05.2017 - 07.44u
Door: Herman Gezelle

Visgroothandel Arijs uit de Atealaan Herentals heeft 2 chef-koks in dienst genomen voor het maken van huisbereide visgerechten. Het bedrijf mikt daarmee enerzijds verder op particulieren die weinig tijd hebben om zelf te koken en anderzijds op uitgebreide familie- en bedrijfsfeesten. "De vraag kwam vanuit de klanten, dus we geloven er zeker in", weet Jolien Arijs, die sinds kort de leiding heeft over het Arijs Afhaalcenter Seafood. Het was trouwens haar idee om de traiteurdienst verder uit te bouwen.

"We hebben lang interne testen gedaan", vertelt de zaakvoerster. "Niet alleen voor de gerechten maar ook in verband met de juiste verpakking want als de mensen thuiskomen, moeten ze schotels of gerechten vaak nog een tijdje wegzetten en plaats in de koelkast is er niet altijd."

Met een folder worden de klanten vanaf vandaag op de hoogte gebracht van het nieuwe aanbod. Dat omvat zowel gourmet- en fondueschotels, visvidee als fruits de mer schotels, suchi-boten, paëlla en BBQ-pakketten. Allemaal met vis  en vanaf 2 personen tot en met de uitgebreide bedrijfsfeesten.

In het Afhaalcenter aan de Atealaan zijn 20 mensen aan de slag. Naast de cash & cary in de Atealaan runt Arijs nv ook een groothandel, die is ondergebracht aan Moerbroek in Herenthout.

Het Moment
Jolien Arijs doet het verhaal over de cash & carry en deelt haar ondernemerservaringen tijdens het event Het Moment van de Jonge Ondernemer op 9 mei bij Vanhout in Geel, een initiatief van Jong Voka Kempen en JCI Gheel-en-Thals. (pp/Arijs) - foto's archief NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto