Laat de droom van een buitenlandse student uitkomen

Eind januari komt de 18-jarige Perla Cabral Rodriguez uit Paraguay naar Westerlo om als vrijwilliger in het dierenasiel Unco Jerry en in de basisschool Het Rietje te komen werken. Deze grote dieren- en kindervriend wil graag de Belgische cultuur ontdekken door gedurende zes maanden in een gastgezin te verblijven. Haar hobby’s zijn paardrijden en zumba.

AFS-gastgezinnen zijn wereldgezinnen. Ze helpen niet alleen om de droom van een AFS’er te laten uitkomen, ze krijgen bovendien de kans om in eigen land op wereldreis te gaan. Door een andere cultuur in huis te halen, ontdek je immers nieuwe dingen over je eigen cultuur.

Iedereen kan gastgezin worden, ongeacht de samenstelling van het gezin. Ook alleenstaanden of mensen wier kinderen misschien al het huis uit zijn, kunnen perfect gastouder worden.

Wie deze unieke kans niet wil missen, kan zich aanmelden op www.afsvlaanderen.be/beleef. Een AFS-vrijwilliger komt vrijblijvend op bezoek en antwoordt op alle vragen. En dan kan het avontuur beginnen…