Voka Kempen lanceert op 24 april met een kick-off het nieuwe project ‘Starters Creative Xchange’. Met dit nieuwe initiatief wil Voka Kempen creatieve starters helpen groeien in hun ondernemerschap.  

Voor de inspiratiesessie die het startschot vormt van dit project, kon er geen betere spreker gevonden worden dan André Duval. Wie in België aan reclame denkt, denkt aan deze gevestigde waarde in de creatieve sector.

De komst van o.m. social media en mobile marketing verandert ingrijpend de wijze waarop ondernemingen in de toekomst zullen communiceren met hun klanten. Massa marketing is out, gepersonaliseerde communicatie en klantenrelaties worden essentiële aspecten van het business model.

De CEO van Duval Union en ex-CEO en mede-oprichter van Duval Guillaume zal de aanwezige creatievelingen inspireren met zijn visie op het toekomstige marketing- en reclamelandschap.

Begeleidingstraject

Starters uit alle creatieve sectoren zijn welkom op deze gratis inspiratiesessie. Inschrijven kan op www.voka.be/kempen/creativexchange

Na dit startschot kunnen de deelnemers verder stappen in een concreet begeleidingstraject waarin ze hun eigen business model onder handen nemen. Dit gebeurt in samenwerking met Pieter Sprangers, zaakvoerder van Domo de Refontiro en specialist in strategische bedrijfsvoering, creativiteit en innovatie.

Voor meer informatie kan je terecht bij Carolien Jans: jans.carolien@voka.be of 014/56 30 30 of 0478/80 01 77.