Het A, B, en C  team van HBBC moesten zaterdagavond naar Wuustwezel en enkel onze 4de provincialer kon de 3 punten mee naar Herentals brengen.  Dat de A-seniors het niet makkelijk zou hebben, dat wisten ze.   Onder impuls van Willems (ex 1st klasse) nam Wuustwezel vanaf de eerste minuut de wedstrijd in handen en speelde in het eerste kwart een 10 punten voorsprong bij elkaar. Bij de bezoekers was het vooral Hannes die weerwerk bood. In het tweede kwart was er meer evenwicht tussen bij ploegen (16 – 13), zodat de rust bereikt werd met 38 – 25.

In het derde kwart werd Herentals volledig weggespeeld, het kreeg een 35 – 17 te slikken. (73-42) De thuisploeg met vijf spelers in de dubbele cijfers behaalde zo een gemakkelijke overwinning. Dat dit Wuustwezel op slechts 2 puntjes van de eerste in het klassement staat is heus geen toeval.