Beerschot Wilrijk heeft een eerste nederlaag dit seizoen afgewend tegen de goed georganiseerde Kemphanen. De thuisploeg kwam 0-2 achter, maar sleepte in het slot van de match nog een gelijkspel uit de brand 2-2.  Beerschot Wilrijk blijft leider.

Naessens kreeg te veel ruimte van Swinkels en krulde de 0-2 knap in de verste hoek.

Beerschot Wilrijk zat in nauwe schoentjes, maar scoorde 20 minuten voor het einde de belangrijke aansluitingstreffer. Messoudi bediende Placca en die kopte binnen.

Beerschot Wilrijk had nog voldoende tijd, maar maakte het zichzelf extra moeilijk. Diara kreeg een tweede gele kaart na een luchtduel met Naessens. Toch kwam de 2-2 er nog. In de 83e minuut maakte Hoffer de gelijkmaker na een snel genomen hoekschop. (vrt)