'Even naar de bib gaan' is voor velen niet zo vanzelfsprekend. Denk maar aan hulpbehoevende senioren, gehandicapten en minder mobiele inwoners. Speciaal voor hen biedt de bibliotheek haar diensten ook aan huis aan. Zo kunnen ook deze inwoners in Mol genieten van het uitgebreide aanbod aan (luister)boeken, tijdschriften, films en cd's. Interesse? Contacteer de bibliotheek via 014 33 07 64. 

Wil je gebruik maken van deze dienstverlening? Neem dan contact op met de bibliotheek. Een medewerker belt je vervolgens terug op om een eerste verkenningsbezoek aan huis af te spreken. Samen met jou bekijken we je interesses en spreken we een vaste dag af om de boeken, films of cd's van jouw keuze te bezorgen.

Praktisch

Na het eerste kennismakingsgesprek verloopt alle contact tussen jou en de medewerker. Hij of zij zorgt ervoor dat de juiste materialen ontleend worden en dat de gelezen boeken, de bekeken films of beluisterde cd's terug in de bibliotheek geraken. Bij een nieuwe 'levering' ontvang je steeds een bladwijzer waarop het uur staat van het volgende bezoek.

Gratis

Wie zich inschrijft voor deze dienstverlening aan huis, wordt gratis lid van de bibliotheek. De bibliotheek voorziet een uitgebreid aanbod: boeken in gewone uitgave of grote letterboeken, luisterboeken, tijdschriften, strips,…. Maar je mag ook films en cd's ontlenen. Per bezoek is er wel een maximum aan materiaal dat je mag ontlenen.  Foto archief.