In Nederland werd de Krokodel van bij de lancering een fenomeen. De frituursnack van producent Izico onder het merk Beckers is er heel populair. Vandaag begint de Krokodel aan de verovering van Vlaanderen. De lancering gebeurt simultaan in alle frituren van het kwaliteitslabel Best-Frit.

Best-Frit is het kwaliteitslabel onder de frituren in België. Op dit moment hebben 181 frituren een erkenning onder dat label omdat ze voldoen aan de strengste eisen qua hygiëne, kwaliteitszorg en uitstraling. Elk jaar gebeuren er onaangekondigde controles die het label oplegt om de uitbater te controleren op alle vereisten van het label.

Dat een nieuwe snack wordt gelanceerd in de erkende zaken van Best-Frit is een strategische keuze van de producent. De nieuwe lekkernij wordt daarmee in de markt gezet met een mooie spreiding over het land in zaken die een uitstekende reputatie hebben.

Twee werelden
De krokodel is een creatie van Izico, die de twee populairste frituursnacks in één snack verenigt. De krokodel is een combinatie van het krokante van de vleeskroket en de smaak van een frikandel (curryworst). Inderdaad. De Krokodel is een kroket met frikandelragout. Het klassieke draadjesvlees van de vleeskroket is vervangen door heel fijne stukjes frikandel (curryworst). Ideaal voor wie niet kan kiezen, want de Krokodel combineert het beste van de 2 snacks.

In Nederland schoot de snack meteen na de lancering naar de top van de verkoopcijfers. Zowel Izico als Best-Frit hopen dat dit succesverhaal in België nog eens wordt overgedaan. De eerste twee weken is de Krokodel alleen verkrijgbaar bij de Best-Frit frituren. Daarna is de Krokodel overal te verkrijgen.

Meer info bij:
Tim Mertens
Marketing Manager Best-Frit
tim.mertens@bestfrit.be
0499 – 69.91.43
www.bestfrit.be