Kamp C in Westerlo wordt deze zomer voor één avond Kamp Cinema. Stap op de fiets en vind je weg naar het ecologisch equivalent van een drive-in: de Bike-In. Kamp C en Terra Nova, het zomerprogramma van de provincie Antwerpen, nodigen je uit om te komen genieten van 'Safety First: The Movie' in openlucht.

Beland in een oase van gezellige lampjes, knusse plekjes om je neer te nestelen en geniet van de film. Op het terrein kan je smullen van het lekkere aanbod van de foodtrucks. Het wordt een magische zomeravond met hapjes, drankjes, een filmpje en vooral veel sfeer.

Het is niet toevallig dat Kamp C en Terra Nova kozen voor 'Safety First: The Movie'. Delen van de film werden namelijk op Kamp C opgenomen. Ontdek jij samen met ons alle scènes die als onopvallende hoofdrolspeler Kamp C hebben?
Cinefielen die met de fiets komen, krijgen een kleine beloning. De eigenaar van de best versierde fiets wint ook een prijs!

Kamp C was het decor voor verschillende scènes uit 'Safety First: The Movie' –

Van 1 juni tot 10 september zorgt de provincie Antwerpen met meer dan 25 activiteiten voor een geweldige zomer vlakbij huis. Meer info en tickets op www.terranova2016.be.

Beeld copyright: Provincie Antwerpen.