"Een tijd geleden verhuisde de stille ruimte van het A.Z. St.-Dimpna van de vroegere kapel naar een eigen rustgevende locatie.  De pastorale dienst besloot Bisschop Mgr. Johan Bonny uit te nodigen voor de inzegening.

De plechtigheid werd omkaderd met een eucharistieviering waarin de bisschop voorging. Voor de prachtige, ingetogen muzikale omlijsting zorgde het koor Arte Cantare uit Gentbrugge.

De volledige eredienst werd tegelijkertijd uitgezonden op het intern TV-circuit van het ziekenhuis. Voor de patiënten, familieleden en vrijwilligers van de pastorale werking werd het een hartverwarmende, troostende voormiddag. De stille ruimte ligt op de 1e verdieping van het ziekenhuis, vlakbij zaal Gerebernus en is altijd toegankelijk. Overeenkomstig de pluralistische visie van het ziekenhuis is de ruimte bedoeld voor alle overtuigingen."

Foto van de ontvangst van bisschop Mgr. Bonny, met vlnr. Hilde Schobben, Griet Wouters (beiden pastorale dienst), Michel Vangenechten (Voorzitter Raad van Bestuur A.Z. St.-Dimpna), bisschop van Antwerpen Mgr. Johan Bonny.