Heel voetbalminnend Bouwel is geschokt door het plotse overlijden van Paul Alen (54), voorzitter van Lierse-supportersclub De Gelen Hoek en een trouwe fan van KFC Exc Bouwel. ‘Polle’ overleed woensdag in het H. Hartziekenhuis van Lier. Hij laat vier kinderen en drie kleinkinderen achter.

“KFC EXC Bouwel heeft onverwacht afscheid genomen van een van haar trouwste supporters “, reageert voorzitter Ulrik Anthonis met verslagenheid. “De club betuigt de familie haar diepste medeleven.”.

Diep bedroefd is ook de Grobbendonkse sportverslaggever Bart Obbels: Wij zijn enorm verdrietig maar hij zal altijd in onze gedachten zijn en wij zullen hem nooit vergeten.  We hebben een dierbare vriend verloren, 'nen echte maat', zoals ze bij de Charel in 't Toreke zouden zeggen. Veel plezier gemaakt en hard gelachen met de Polle en zijn Veerle. Momenten die ik zal blijven koesteren en een vriendschap die mijn leven rijker maakte, dat staat vast, ook al doen die herinneringen nu pijn.” De uitvaardienst heeft plaats op woensdag 22 oktober om 10 uur in de parochiekerk Sint Lambertus in Grobbendonk.