Het gemeentebestuur zoekt nieuwe initiatieven en frisse ideeën die onze lokale economie promoten. Broed jij op een interessant plan? Dien dan voor 15 februari 2015 je aanvraag in via het digitaal loket op www.ondernemeninmol.be. Je vindt er ook meer informatie en het subsidiereglement. De tussenkomst bedraagt maximum 75 procent van de onkosten met een maximum van 5 000 euro.

Het gemeentebestuur streeft naar een ondernemersvriendelijk klimaat en een attractief handelscentrum. Daarbij mikt zij op een win-win-situatie op het vlak van werkgelegenheid, toerisme en aantrekkelijkheid. Naast het nemen van eigen initiatieven, wil het gemeentebestuur vooral een stimulerende rol op zich nemen.

Maximum 5 000 euro per initiatief

Door het aanbieden van subsidies kunnen private initiatieven of projecten tot 75 procent van de kosten, met een maximum van 5 000 euro, terugbetaald krijgen. De initiatieven moeten sterk verband houden met een imagoverbetering, promotie of bevordering van onze lokale economie. Uiteraard gelden er enkele voorwaarden. Zo moet de activiteit op Mols grondgebied plaatsvinden en mag het geen uitgesproken commercieel karakter hebben. Raadpleeg het subsidiereglement via www.ondernemeninmol.be.

Subsidie aanvragen?

Tot 15 februari 2015 kunnen verenigingen of organisaties bij het gemeentebestuur een subsidie aanvragen voor een initiatief dat de lokale economie promoot of bevordert. Een aanvraag indienen doe je schriftelijk bij de dienst lokale economie (Getouw, Molenhoekstraat 2, gelijkvloers) of via het digitaal loket op www.ondernemeninmol.be.