Het kerkelijk huwelijk van burgemeester Lieven Janssens met Vicky De Cnodder is mee door het prima zomerweer zoals verwacht uitgegroeid tot een waar volksfeest.

Het was de tienjarige Joppe die samen met zijn vijfjarige zus Lieze volop meegenoot van de trouw van hun papa en mama. Joppe zette in zijn openingstoespraak in de kerk meteen de toon: "Dat het zolang duurde vooraleer ze trouwen ligt volledig aan onze papa." Meteen was de toon gezet voor een knappe kerkelijke viering met toffe teksten en de prachtige muziek van de Koninklijke Harmonie Verbroedering.

Bij het buitenkomen van het kersverse paar vormden de agenten van de politiezone Neteland die de dienst uitmaken in Vorselaar een erehaag. Daarna werd het kersverse paar overrompeld door jong en oud die bloemen en cadeautjes kwamen afgeven. De aanwezigen kregen als dank de echte Vorselaarse V-kes.

Gelukkig hadden ze in de mobiele bierkar de tapkranen op dat moment al geopend en werd er ook wijn, fruitsap en water geschonken zodat het feest voor de meer dan 500 inwoners van Vorselaar die naar het centrum van Vorselaar waren afgezakt echt kon beginnen.