U bent hier

BV's trainen voor challenge To Walk Again

Provincie Antwerpen
24.06.2015 - 23.32u
Door: Hans Vertommen

Tijdens het weekend van 3 en 4 oktober is er op het Sporta-centrum Tongerlo opnieuw een benefietweekend voor To Walk Again. Twee dagen wordt er gelopen voor het goede doel.

Ook dit jaar neemt een team van BV's deel. Voor het 4e jaar op rij is voormalig Olympisch atleet Joeri Janssen teamkapitein van het 'Sportoase BV-Team'.  Een groep bekende Vlamingen die zich op een sportieve manier inzetten voor het goede doel TO WALK AGAIN.

Enkele klinkende namen van het BV-team: Marc Herremans, Marieke Vervoort, Natalia, Véronique De Kock, Peter Van de Veire, Barbara Dex, Erika Van Tielen, Heidi Van Tielen, Steven Goegebeur, Ben Rottiers, Femke Herygers, Amaryllis Temmerman, Wim Soutaer, Stan Vanderwaeren, Joke Van de Velde, Eva Daeleman, Lindsey De Grande, Kris Van Dijck, Joeri Jansen, ...

Op 3-4 oktober dit jaar zullen ze al lopend 336 km afleggen in estafettevorm. Er is ook een deel (2x21km) dat door handbikers (Marc Herremans & Marieke Vervoort) zal worden afgelegd.

Training Runs

Joeri Jansen :'Naar aanloop van het evenement ga ik enkele 'TRAINING RUNS' organiseren.
Zo kunnen mensen samen met BV's uit ons team trainingstips delen, samen lopen, en vooral ook een gezellig sportief samenzijn.

Woensdagavond trainden we in Oelegem (VRIESELHOF).  Het werd een relaxe stretch- en loopoefening met o.a. Véronique De Kock, Barbara Dex, en  Steven Goegebeur.

De training runs verlopen er op een heel ontspannen manier en we geven de mensen wat meer info over de 'RUN TO WALK AGAIN' om ze te overtuigen om ook zelf mee te doen aan dit prachtige Teamevenement'.

Foto's Dirk De Smollie / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto