De huidige en toekomstige leerlingen en ouders kunnen zondag 13 mei op een ontspannen manier informatie inwinnen op campus De Vesten Herentals en de gehele campus in werking zien.


Directeur Campus De Vesten Middenschool Antonio Pascale : 'Alle afdelingen worden zondag belicht met een SID-IN-beurs. Infofiches en promotiepanelen bevatten de kerneigenschappen waarin een (toekomstige) leerling interesse zou moeten hebben en weerspiegelen de toekomstmogelijkheden : als je ... wilt worden, is deze richting misschien wel iets voor jou!

Op de SID-IN-afdelingen is er telkens een leerkracht aanwezig om geïnteresseerde leerlingen en ouders op te vangen, de eerste informatie aan te bieden en door te verwijzen naar de vaklokalen die voor deze leerling boeiend zijn. De praktische vakken stellen hun inhoud voor door demonstraties, werkstukken, proefjes,…

'Campus in actie' op de opencampusdag aan de Augustijnenlaan Herentals : zondag 13 mei van 13 tot 17u, met animatie en hapjes.  Graag tot dan !'

MNM-Strafste School
Campus De Vesten is de MNM-Strafste School van de provincie Antwerpen. In de finale voor de Strafste School van Vlaanderen behaalde De Vesten de zilveren medaille.  Heel mooi!

Op de foto : Directeur Campus De Vesten Middenschool Antonio Pascale samen met directeur Atheneum Campus De Vesten Louis Savelkoels / Nnieuws.