Op 29 mei reed een carjacker in Harelbeke twee auto's total loss. Het tweede autootje was van een alleenstaande mama. De carjacker kwam om het leven. Vrienden van de alleenstaande mama zijn nu een crowdfunding gestart om de alleenstaande vrouw aan een andere wagen te helpen.

Vrienden van de vrouw die de carjacker, die uiteindelijk zelfmoord pleegde, nog wou helpen hebben nu over gans Vlaanderen een crowdfunding opgestart omdat de vrouw nu zonder wagen zit. En dat geeft haar heel wat problemen.
Vrienden hebben crowdfunding opgestart omdat ze nu zonder wagen zit.

Lezers reageren

"Ik schreef onderstaande op fb.
Stel je voor. Je zoon komt na maanden terug uit het buitenland. Hij leent op een avond je auto en ziet een ongeval. Omdat hij een geweldige jonge man is, stopt hij om hulp te bieden. De carjacker die ook het eerste ongeval veroorzaakte, maakt hiervan gebruik om je auto, je enige vervoermiddel, te stelen en zich ermee te pletter te rijden. Auto total loss. Gelukkig is je zoon ongedeerd, want in de eerste auto maakte hij wel slachtoffers, maar als alleenstaande mama is een nieuwe auto kopen niet evident.
Als iemand jullie steun verdient, dan is het deze dame. Sommige mensen zijn te geweldig voor woorden. Deze vrouw is zo iemand. Ik deed wat ik kon, ik hoop, nee ik verwacht, van jullie hetzelfde. Zelfs één euro helpt. Vele kleintjes maken één groot."

De link vind je terug onder http://nnieuws.be/artikel/crowdfunding-moet-alleenstaande-mama-nieuwe-start-bezorgen.
http://nnieuws.be/artikel/crowdfunding-moet-alleenstaande-mama-nieuwe-start-bezorgen

Link: http:///www.worldofcrowdfunding.com/andere-auto-voor-carjacking-slachtoffer