Het is voor de meer dan 2.500 bezoekers aan de 2-daagse vakbeurs in een bedrijfshal in de Welvaartstraat  Herentals genieten geblazen op méér dan 100 standen. Diverse bedrijven presenteerden er hun nieuwigheden op vlak van gezonde voeding, snacks, wijnen, aperitieven, interieur van een horecazaak,...  Ook dinsdag kunnen ingeschreven professionals uit de Horeca-sector er nog terecht voor een pak ontdekkingen.

Zaakvoerder Mario Vleugels van Agora Culinair / 't Vleesboerke : 'Culinair Special is zonder twijfel dé horecabeurs van de Kempen geworden.  We groeien stap voor stap.  Er is in heel Vlaanderen en Nederland heel positief gereageerd op ons event zodat we volgend jaar zeker een nieuwe editie organiseren.'

Drie gerenommeerde horeca ondernemingen, waaronder Agora Culinair / 't Vleesboerke, en Arijs bundelen hun krachten en knowhow  om zoveel mogelijk professionele bezoekers een zo aangenaam mogelijke beurs experience te bieden.