Vanaf vrijdag 11 april kan je het nieuwe programma van Cultuurcentrum ’t Getouw online raadplegen. Op www.getouw.be vind je alle podiumvoorstellingen terug die het cultuurcentrum tijdens het seizoen 2014-2015 organiseert. Het cultuurcentrum wist binnen elk genre opnieuw enkele mooie namen te strikken. Voor het bestellen van tickets moet je nog even wachten. De abonnementenverkoop start op woensdag 4 juni, losse tickets zijn te koop vanaf dinsdag 1 juli.

Het cultuurcentrum maakte er opnieuw een erezaak van om een breed en kwalitatief hoogstaand programma samen te stellen. Bekende namen zijn o.m. Ozark Henry, An Nelissen, Hans Liberg en Raf Walschaerts (de helft van Kommil Foo). Theaterliefhebbers kunnen al uitkijken naar de voorstellingen van NTGent, De Koe of SKaGeN. Onder de noemer ‘komisch verteltheater met een hoek af’ presenteert het cultuurcentrum een nieuw genre, met enkele straffe voorstellingen die het midden houden tussen comedy, cabaret en theater. Het seizoen wordt afgesloten met de bijzondere voorstelling ‘Duikvlucht’, een familievoorstelling-locatieproject i.s.m. enkele andere cultuurcentra uit de regio.

 

Start ticketverkoop

Wie tickets wil bestellen voor voorstellingen uit het aanbod van cc ’t Getouw, heeft nog even de tijd om zijn keuze te maken. De verkoop van abonnementen – voor wie tenminste vijf verschillende voorstellingen uit het aanbod kiest – gaat van start op woensdag 4 juni om 7 uur. Losse tickets kan je kopen vanaf dinsdag 1 juli.