HNDRD is de nieuwe danscompagnie van choreografe Min Hee Bervoets. Voor haar 'One Limited Space', haar eerste voorstelling met HNDRD komt ze een maand in residentie in de Houten Zaal van provinciaal cultuurhuis de Warande. Deze voorstelling is dus Made in de Warande.

Op dinsdag 23 mei gaat ze in première in de Kapel van Merksplas Kolonie tijdens het festival 'Groeten uit de Kolonies'. Tijdens dit festival in mei en juni presenteert de Warande in de kolonies van Wortel en Merksplas een zomers programma met veel theater, dans, expo, muziek...

Voor 'One Limited Space' werkt Min Hee met acht dansers die de activiteit van de hersenen weergeven en verpersoonlijken. Wat is het verschil tussen het brein van een man en dat van een vrouw? Wat gebeurt er als ze 'samen' denken?

Min Hee Bervoets is bij het grote publiek vooral bekend als jurylid en choreografe van het VTM-programma 'So You Think You Can Dance'. Haar choreografieën werden ook al gepresenteerd in Duitsland, Nederland, Brazilië, Verenigd Koninkrijk... Daarnaast doceert ze hedendaagse dans op de Kunsthumaniora in zowel Brussel als Antwerpen, geeft ze in binnen- en buitenland regelmatig workshops/stages op verschillende hogescholen en bij amateurgezelschappen.

Voor 'One Limited Space' kreeg HNDRD geen subsidies. Daarom is het gezelschap nog op zoek naar financiële middelen. Wil je HNDRD steunen, neem dan contact met minheebervoets100@gmail.com.

>> https://www.warande.be/programma/1181/HNDRD_Min_Hee_Bervoets/One_Limited_Space_Premiere/

>> Goed nieuws! Wegens groot succes wordt de premièrereeks uitgebreid. Nog kaarten beschikbaar op dinsdag 23 en woensdag 24 mei om 20.15 uur.

concept en choreografie - Min Hee Bervoets

dans - Eloise Chia (AUS/UK), Els Smekens (BE), Jennifer Regidor (BE), Michel Froget (BE), Nicky Van Cleef (NL), Roger Makadi (BE), Rutkay Ozpinar (NL) en Virginie Liénard (BE)

dramaturg - Michel Froget

klassieke compagnie-docent en repetitor - Geneviève Van Quaquebeke

kostuums en scenografie - Roos van de Velde

muziekmontage - Michel Froget

spoken words - Rina Mushonga

productie - Cynthia Schenkels

coproductie - de Warande

foto - Rafael Deprost

Mieke Mermans - hoofd communicatie
mieke.mermans@warande.be - +32 14 47 23 02 of +32 486 07 22 29