De avontuurlijke stripzoektocht 'het verdwenen kasteel' zit in een nieuw jasje. Hetzelfde stripverhaal, dezelfde wandelroute, maar dit keer met aparte opdrachten voor kinderen en volwassenen. Fun verzekerd, want alle ingrediënten van de oude spreukelzoektochten zitten erin.

Hoe zag dat 'verdwenen kasteel' van Tielen er vroeger uit?
Ga samen met Ella, Lotte en het borrelmannetje op zoek en ontdek dit grote geheim. Je vertrekt aan de bibliotheek van Tielen en komt daar na een heerlijke wandeling van ongeveer vier kilometer weer aan. Je ontmoet onderweg bekende personen of legendarische volksfiguren uit het dorp. Onderweg los je opdrachten op en ga je op zoek naar foto's.

Wat heb je nodig om op stap te gaan?
Het stripverhaal (met wegbeschrijving, spreuken en toeristische informatie) en het wedstrijdformulier (met reglement, foto's voor de zoektocht, en antwoordblad).

Deelnameprijs
• stripboek + 1 deelnemingsformulier voor een volwassene of voor een kind aan 10 euro
• stripboek + 1 deelnemingsformulier voor een volwassene + 1 deelnemingsformulier voor een kind aan 15 euro
• Heb je het stripboek nog, koop dan enkel het deelnemingsformulier voor een volwassene of voor een kind aan 6 euro.

Prijzentafel
Iedereen die een antwoordformulier indient en aanwezig is op de prijsuitreiking, ontvangt een leuke prijs. De hoofdprijs voor de volwassenen is een fiets, die voor de kinderen een gezinsabonnement voor Bobbejaanland in 2017. Tijdens de prijsuitreiking wordt er nog een fiets weggegeven tijdens het aanwezigheidsspel.

Waar kan je terecht voor je deelnemingspakket?
Toerisme Kasterlee, Markt 13, Kasterlee
brasserie Onder den Toren, Tielendorp 21, Tielen
bibliotheek Tielen, Tielendorp 31, Tielen
bakkerij Goossens, Kerkstraat 18, Tielen
bakkerij 't Graantje, Stationsplein 1, Tielen

Eind 2016 sluit het comité van Kasterlee Spreukelt na tien edities van de zoektocht 'Kasterlee Spreukelt', vier 'Spreukelneuzentochten', zes prachtige spreukelbeeldjes en twee edities van de stripzoektocht 'het verdwenen kasteel' een mooie periode definitief af.