De Noorderwijkse Toneelvrienden spelen na het overweldigend succes van de bevrijdingskomedie Lili en Marleen nog een extra voorstelling op dinsdag 14 februari om 20u in het Parochiecentrum.
Kaarten bestel je bij  Jef Meir : 014/26.60.42. 

Acteur Koen Peeters : 'Wees er snel bij want dit is de laatste kans voor een heerlijke theateravond vol spetters.  De Noorderwijkse Toneelvrienden heten u welkom!'

Regisseur Tom Pernet : 'Een bevrijdingskomedie herleeft in Noorderwijk. Een stuk oorlogstragiek, de grote en kleine gebeurtenissen van een familie tijdens de Bevrijdingsdagen in september 1945.

De vreugde breekt los als de landing in Normandië een feit is geworden. Moeder Liza krijgt zowel Duits als Brits soldatenvolk over de vloer. Nieke, nonkel Rik's dochter, laat zich charmeren door het jonge mansvolk. Dat trekt sporen, niet alleen in haar eigen leven, maar doorheen heel de familie. Intussen versjachert Rik alle mogelijke eet- en andere waren.

En dan is er nog Stavros, de Griek- de vuilen Turk aldus nonkel Rik. Jef en Ida die voor de nodige animositeit zorgen en Marleentje met een oogje op Pierre. En...Lili ? 

Oorlogsschaarste, schrik voor de vijand, vreugde om een extraatje, sterke familiegeest tijdens de Bevrijdingsdagen worden doorweven met dolkomische toestanden en overladen met een schep humor. Dat is "Lili en Marleen" gestoken in een Noorderwijks kleedje. 

Omdat alle 11 voorstellingen zijn uitverkocht zijn willen we ons trouw publiek niet teleurstellen en brengen de ' Noorderwijkse Toneelvrienden ' graag een extra voorstelling op 14 februari. Snel zijn is de boodschap want er staan er al heel wat op de wachtlijst.'   Foto's Marcel Nelis / NNieuws.