De vrouw van een Geelse politiecommissaris komt te weten dat haar man buiten de lijntjes aan het kleuren is. Zij zal haar ontrouwe echtgenoot eens ferm haar gedacht zeggen en hem duchtig onder handen nemen.


Het hele politiekantoor staat overhoop. Een bankovervaller en zijn vriendin, een klunzige bediende van de politie en zijn moeder, een pechvogel, een dakloze en een onderzoeksrechter komen allemaal hun steentje bijdragen om de commissaris weer op het rechte pad te krijgen.

KWB speelt op 27 en 28 februari en op 6 en 7 maart 2015 in de parochiezaal van Sint-Dimpna op de Rijn. De deuren gaan open om 19u en het stuk start om 19.30u.
Kaartjes aan 7 euro in voorverkoop koopt u op zaterdag 31 januari 2015 tussen 10 en 12u in het ontmoetingscentrum op de Logen. Vanaf 2 februari kan u op weekdagen tussen 17 en 19u in de Boekweitstraat 8 bij Vic van Mechelen bestellen. U kan Vic dan ook bellen op 014.58.24.41.

Kris Lievens is klunzige bediende en Marita Janssen zijn trotse moeder. Swa Van Hoolst, Luc Caeyers en Marc Leysen zijn politiemannen van dienst. Ria Nauwelaers en Riet Bijnens spelen kibbelende vrouwen. Willy Peeters is op zoek naar zijn vrouw en hond en Leen Helsen leeft op straat. Jeroen Dillen en Tinne Lommelen zijn bevriende bankovervallers. Chris Wouters is een plichtsbewuste onderzoeksrechter.

Regisseur Theo Lievens leidt alles in goede banen. De Geelse politie heeft aangekondigd om alles goed in de gaten te houden en sluit alcoholcontroles niet uit. Een verwittigd man is er twee waard.