Om onze inwoners en toeristen nog beter van dienst te zijn, worden de openingsuren van de dienst toerisme tijdens het hoogseizoen opnieuw uitgebreid. Van 1 april tot en met september is deze dienst ook op zaterdag, zondag en op feest- en brugdagen doorlopend open van 10 tot 15 uur. Van maandag tot en met vrijdag ben je welkom van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur.

Het voorjaar is met zijn vele feestdagen en verlengde weekends toeristisch een belangrijke periode. Heel wat fietsers en wandelaars gaan op pad en onze recreatieparken zijn goed bezet. Redenen genoeg om al vanaf 1 april de dienst toerisme extra te openen tijdens de weekends en op feest- en brugdagen. Om ook de 'septembertoeristen' nog een goede service te kunnen verlenen, gelden de ruimere openingsuren tot eind september.

Aanbod
Naast toeristische informatie over onze gemeente en omgeving biedt de dienst toerisme ook brochures van Toerisme Provincie Antwerpen en Toerisme Vlaanderen aan. Sportievelingen vinden bij ons fiets- en wandelkaarten. Ook voor informatie over activiteiten en reservaties voor rondleidingen mag je bij ons binnenlopen. Toeristische info aanvragen kan ook door het e-formulier te gebruiken dat je vindt op onze website www.gemeentemol.be. Of misschien wil je gemeentelijke cadeaubonnen aankopen. Dan ben je bij ons op de juiste plaats.

Ecocentrum De Goren
Ook ecocentrum De Goren, Postelsesteenweg 71, is vanaf 4 april tot en met 27 september op zaterdag, zondag en op feest- en brugdagen doorlopend open van 10 tot 14 uur. Van maandag tot en met vrijdag ben je welkom van 8.30 tot 16.30 uur.