Digiti, een digitaal bureau uit Herentals, is dringend op zoek naar nieuwe teamleden. Daarom kwamen ze op de proppen met een opmerkelijke campagne om nieuwe mensen aan te trekken. Het bureau geeft haar nieuwe werknemers een extravagante verwelkoming op Tomorrowland, in ware VIP-stijl.

Tomorrowland-ticket als startbonus
"Digiti bestaat ondertussen bijna 12 jaar, en blijft groeien. Die groei is een reden om te feesten, maar brengt ook kopzorgen met zich mee", vertelt Digiti's CEO Derek Dendievel. "De zogenaamde 'war for talent' speelt zich voor een groot stuk af in de digitale sector. Om concurrentieel bij te blijven, hebben we extra talenten nodig."

Daarom gaat het bureau op zoek naar extra designers, salestalenten en marketeers. "En die laatste, die hebben we heel dringend nodig. Daarom geven we hen de ultieme startbonus: een Tomorrowland VIP-ticket. Zelf noemen we deze opvallende verwelkoming een 'Entrée Exagérée'. Al hangt er voor dat nieuwe teamlid ook een voorwaarde aan vast: hij of zij moet voor deze vrijdag een contract bij Digiti tekenen", zegt Derek Dendievel.

Een veranderende omgeving
Vorig jaar werd duidelijk dat er heel wat veranderingen zijn binnen Digiti. Het 30-koppige bureau verhuisde naar hypermoderne kantoren in Herentals, opende een bureau in New York en werd gekroond tot het meest veelbelovende digitaal bureau van het land. "Vroeger creëerden we voornamelijk apps, interne platformen en websites," aldus Dendievel.

"Vandaag de dag focussen we ons op het totaalpakket. De marketing errond, de juiste bezoekers aantrekken, zorgen dat een digitale oplossing echt opbrengt, ... Daarom is de nood naar een extra marketeer nu ook zo hoog."

De perfecte teambuilding
"We kunnen de Entrée Exagérée omschrijven als een perfecte teambuilding. Onze nieuwe collega leert ons onmiddellijk goed kennen, en vice versa. Al zijn we op voorhand van één ding zeker: wie onze opvallende verwelkoming leuk vindt, vindt het vast en zeker leuk om bij ons te werken," besluit Derek Dendievel.

Je vindt meer informatie op www.digiti.be.