Dit weekend loopt het 5e Kempisch Mobiliteitssalon in Witbos.  De gratis beurs dompelt u onder in de wereld van mobiliteit. Dit jaar biedt het salon mobiliteit aan voor iedereen. Naast de traditionele autoshow en premium tweedehandswagens is er ook plaats voor nieuwe standhouders op het nóg grotere terrein.

Ontdek de nieuwigheden op het gebied van mobilhomes, aanhangwagens, elektrische fietsen, moto's en nog veel meer. Daarnaast zal de beurs beter toegankelijk zijn voor mensen met een beperking en kunnen zij terecht bij de stand van DLN Mobiliteit.

Waar en wanneer?
Golfterreinen Witbos
Adres: Witbos, 2200 Noorderwijk
Zaterdag 26 en zondag 27 augustus
10 - 18 uur

Hoe bereik ik het Kempisch Mobiliteitssalon?
Er is een ruime parking voorzien aan het golfterreinen. Het terrein zelf is niet toegankelijk met de wagen. U kan de prachtige omgeving te voet verkennen of met de fiets.

Om u nog makkelijker te verplaatsen tussen de verschillende hallen en de parking zijn er speciale shuttlebussen ingelegd. Deze zijn ook toegankelijk voor mensen met een beperking.

Dit jaar is een doorgroeijaar naar een groter geheel. Van een autoshow naar een mobiliteitssalon waarmee we mobiliteit willen aanbieden voor iedereen.
Groei van oppervlakte van 4800m² naar 6000 m² en meer standhouders.
Autorijschool aanwezig: jongeren kunnen hier een eerste rijervaring opdoen (leren parkeren, tussen paaltjes rijden, ...)

Nieuwe standhouders:

Mobilhomes
Aanhangwagens
Mobiliteit voor mensen met een beperking
Elektrische fietsen
Moto's
Financieringspartners
Car detail center
Car wrap bedrijf
Ducati-club organiseert testritten, hieraan kan je enkel deelnemen indien je beschermende kledij draagt.

Zondag zal het evenement ook fungeren als een stopplaats in de Schakel, mensen krijgen de kans om met de fiets over het golfterrein te rijden en mensen te zien golfen. Er zal ook een fietsherstelpunt zijn, als ook drank en eetgelegenheden. (pp)