AA Gent heeft een verdiend gelijkspel behaald tegen Olympic Lyon. De Gentenaars kregen in de eerste helft een aantal kansen, Depoître zag een bal op de lat belanden en Neto miste voor de Franse doelman. Dejaegere van AA Gent kreeg rood na een drieste tackle.

Met tien tegen elf kreeg Lyon in de tweede helft de betere kansen en de Fransen kwamen dan ook op 0-1. Toch scoorde Milisevic tegen. In de slotfase kreeg Foket nog rood bij de thuisploeg toen hij een tegenstrever in het strafschopgebied ondertuit haalde. Doelman Matz Sels stopte de strafschop en hield zo een punt in Gent.

In de andere wedstrijd in de groep van AA Gent won Zenith Sint-Petersburg met 2-3 van Valencia.  AA Gent staat gedeeld 2e in de stand.