De asfalteringswerken op de E313 ter hoogte van Herentals-Industrie die gepland waren voor dit weekend (van vrijdagavond 13 september tot uiterlijk maandagochtend 16 september 2013) gaan NIET door en worden uitgesteld naar het weekend van 20, 21 en 22 september. Voor dit weekend wordt zware regenval voorspeld, waardoor de werken niet uitgevoerd kunnen worden. Er zal dus ook geen hinder zijn voor het verkeer.

AWV is bezig met het wegwerken van scheuren in het wegdek ter hoogte van de afrit Herentals-Industriezone in de richting van Hasselt. Vorig weekend is al met dat werk begonnen. Dit weekend zouden de werken afgerond worden. Vanwege het aangekondigde slechte weer besliste AWV om de werken een week uit te stellen.

De eerder aangekondigde hinder zal er dus niet zijn. Er wordt geen rijstrook richting Hasselt afgesloten.

De ingrepen bij Herentals-Industriezone maken deel uit van het structurele onderhoud van de E313 tussen Massenhoven en Ham. Dat loopt sinds 20 augustus op vier verschillende plaatsen (ter hoogte van Massenhoven, Pulle, Herentals en Ham). De werken bij Herentals-industriezone zijn de laatste fase, maar die schuift dus nu een weekje op.