Op donderdag 29 en vrijdag 30 oktober voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) 's nachts werken uit op de E313 tussen Massenhoven en Geel. Op verschillende locaties wordt in de richting van Hasselt telkens de toplaag asfalt van de snelweg vernieuwd. De E313 blijft altijd open, maar het verkeer moet ter hoogte van de werken over één rijstrook.

Nacht van donderdag 29 op vrijdag 30 oktober (20u – 05u)

De werken beginnen in de buurt van het op- en afrittencomplex van Massenhoven (nr. 19). De op- en afrit Massenhoven richting Hasselt is dan tijdelijk afgesloten. Verkeer richting Hasselt dat in Massenhoven de afrit wil nemen, moet verder rijden naar complex Herentals-West (nr. 20) om daar af te rijden en eventueel te keren.

Verkeer dat in Massenhoven de E313 wil oprijden richting Hasselt, moet de snelweg in de richting van Antwerpen oprijden om vervolgens in Wommelgem te keren. Vervolgens wordt er ook gewerkt ter hoogte van Grobbendonk en Herentals-Industrie. Tijdens de werken wordt er afwisselend een rijstrook ingenomen, de andere rijstrook blijft steeds open voor het verkeer.

Nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 oktober (20u – 08u)

In de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 oktober wordt er gewerkt op de E313 ter hoogte van Oevel, eveneens richting Hasselt. Het verkeer beschikt steeds over één rijstrook.