U bent hier

Eerste Mols bierfestival van ’t Centrum Bruist op 20 en 21 mei

Mol | Neteland
15.05.2017 - 13.05u
Door: Mark Jaspers

Voormalig cultureel ambassadeur 't Centrum Bruist organiseert op 20 en 21 mei haar eerste Mols bierfestival ter promotie van lokale en streekgebonden bieren. Dit vindt plaats in de school van Rozenberg, Rozenberg 2. Op zaterdag kan je terecht van 16 tot 24 uur, op zondag van 10 tot 18 uur. Ook aan de niet-bierdrinkers is gedacht. En aan de foodtrucks kan je je honger stillen.

Het bierfestival wordt georganiseerd in samenwerking met brouwerijen en lokale bierproducenten. Dit ter promotie van lokale en streekgebonden bieren. Met een starterspakket van 15 euro krijg je een proefglas én enkele jetons om een paar van de wel 100 bieren uit te testen. Bij foodtrucks 'Op Bruno's Wijze' en 'The Omeletshop' kan je terecht voor ambachtelijke tapaskroketjes geserveerd op een bordje met sla, dressing en brood of voor lekker verse en gevarieerde omeletten op warme ciabattabroodjes. Op zondag brengt De Suikerbaron onder andere suikerspinnen, wafels, lolly's en popcorn mee.

Mol Metten

Op zondag 21 mei vindt in het Centrum Mol Metten plaats, een aaneenschakeling van verschillende markten. Je vindt er een rommelmarkt, dieren- en boerenmarkt, multiculturele markt en een bloemen- en plantenmarkt. De deelnemende handelaars zetten die dag hun deuren voor je open.

Terwijl jij geniet van een lekker streekbiertje, amuseren de kinderen zich met springkastelen, straattekenen, ballonnen plooien, kinderspelen,...

Meer info: Vzw Mol Metten, 0498 29 42 67, walterslaedts285@hotmail.com – 0471 69 42 56, luyten.etienne@skynet.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto