De eerste openluchtfilm van de zomervakantie zit er op. Op vrijdag 12 juli organiseerde de jeugddienst van Heist-op-den-Berg een gratis openluchtfilm op een wel heel typisch Heistse locatie: boven op de berg! Onder een sterrenhemel en met een warm dekentje konden jong en oud hier genieten van de komedie ‘Ted’. De schijnbaar schattige knuffelbeer, de hoofdrolspeler in deze film, wist veel mensen naar buiten te lokken op deze frissere avond want al snel verzamelden zich een 150-tal filmliefhebbers onder de luifel op het Kerkplein.

Wie tijdig aanwezig was kon nog een plekje bemachtigen op één van de reuze zitzakken, andere toeschouwers hadden dan weer zelf een campingstoel of zeteltje bij. Snoep en drank waren te verkrijgen tegen democratische prijzen en er was zelfs een authentieke popcornmachine aanwezig voor de échte filmbezoeker. De medewerkers van de jeugddienst en hun jeugdige schepen keken nadien tevreden terug naar deze geslaagde editie.

Hopelijk is de tweede en laatste openluchtfilm van deze zomervakantie een even groot succes! Op vrijdag 9 augustus gaan we voor meer actie op de Heistse berg met geheim agent 007 in ‘Skyfall’. Vanaf 21 uur is iedereen welkom. Wil je een zitplaats bemachtigen of nog even langs de snoepstand, kom dan op tijd want de film start om 21.30 uur. Wij raden aan om je eigen stoel of zetel te voorzien zodat je zeker ontspannen kan wegzakken bij deze laatste nieuwe Bond-film.