Elena ging naar Rome, te voet en alleen. Ze wou wel eens weten wat het deed met een mens: 2200 km wandelen met enkel jezelf, de natuur, hier en daar een medewandelaar en een gastvrije medemens als gezelschap.
Nu kent ze het antwoord en wil het iedereen aanraden. Waarom? Dat komt u te weten in haar voorstelling Elena! een monoloog over haar solo-voetreis naar Rome.

Davidsfonds-Gierle nodigt Elena uit op vrijdag 23 oktober om 20 uur in De Schuur aan de Singel  Gierle.

Wie is Elena ?
Elena Peeters (°1992) ruilde vijf jaar geleden haar ouderlijk huis in Lille voor een stekje in Antwerpen, om er Woordkunst te gaan studeren aan het Koninklijk Conservatorium. In juni 2015 studeerde ze er af als master in het Drama.
'Wandelen' was het onderwerp van haar masterproject. Dus stapte Elena in de zomer van 2014 in haar eentje van Antwerpen naar Rome. Over die tocht maakte ze deze voorstelling.

Niet te missen!
Elena brengt een erg boeiende en creatieve voorstelling. Verwacht u aan een leuk, spannend, ontroerend, persoonlijk en beklijvend verhaal. "Kippenvel" was de commentaar van heel wat toeschouwers. Kortom: sterk aanbevolen en niet te missen!

Inkom: Davidsfonds-leden en voorverkoop 6€, kassa 8€.
Kaarten te verkrijgen bij: Hilde Van de Weerd-Verbercht, Valkenstraat 5 Gierle, 014/55.23.54 of 0489/41.37.39  en door overschrijving op rekeningnummer BE15 4023 0064 5130 van Davidsfonds-Gierle met vermelding van naam en aantal kaarten. Kaarten zijn niet genummerd en liggen ter plaatse aan de kassa.

Vrijdag 23 oktober, De Schuur, Singel Gierle om 20u.