Naar jaarlijkse gewoonte neemt onze gemeente deel aan de energie infotoer. Deze infotoer omvat 29 infosessies die in samenwerking met IOK, Kamp C, Eandis, Infrax en de Gezinsbond georganiseerd worden. Tijdens deze infosessies worden verschillende onderwerpen over energie besparen en hernieuwbare energie aangesneden. Je bent van harte welkom op de infoavonden in buurgemeenten, maar op 14 november is er een infomoment in Nijlen, specifiek voor senioren.  

Infoavond in Nijlen

De infosessie in Nijlen heeft als onderwerp ‘Energie besparen op grootmoeders wijze’ en gaat door op maandag 14 november 2016 in het gemeentehuis. Je huis energiezuiniger maken, hoe begin je daar aan? En welke maatregelen hebben nog zin als je zelf al wat ouder bent? Klopt het dat dakisolatie zichzelf terugbetaalt? Op de infosessie krijg je antwoord op deze vragen, en nog veel meer. Tips van vroeger en antwoorden van nu.  

Specifiek voor senioren

Specifiek voor senioren De infosessie is specifiek gericht naar senioren en start om 13u30 in de raadzaal. Deelnemen is gratis, maar we vragen om vooraf in te schrijven. Dit kan via www.iok.be/ei of via het telefoonnummer van het onthaal van de gemeente: 03 410 02 11