In het najaar van 2015 is de stad Geel samen met het Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete van start gegaan met het project trage wegen. Misschien was u wel aanwezig op één van de drie infomomenten of liep u al een inventariseerder tegen het lijf.

Alle trage wegen zijn afgelopen jaar door een team van enthousiaste vrijwilligers in kaart gebracht. We zien dat stad Geel bezaaid ligt met mooie, maar vaak ongekende trage wegen!

Evaluatie

Stad Geel en het Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete hechten er veel belang aan om in alle fasen van het project maximaal te overleggen met alle betrokkenen.

Ook u heeft de mogelijkheid om een steentje bij te dragen en te bekijken welke wegen en verbindingen prioritair zijn voor de schoolgaande jeugd, recreanten, mountainbikers, landbouwers, ruiters, …

De samenvatting van deze bevraging vormt de basis voor het herwaarderingsplan. Graag nodigen wij iedereen uit die suggesties en opmerkingen heeft of op de hoogte wil blijven van het herwaarderen van trage wegen in Geel op één van onze drie evaluatiemomenten.

Praktische info

Evaluatiemoment Zammel/Oosterlo/Stelen Wanneer: Maandag 26 september om 19u Waar: Bonten Hannen, Zammelseweg 29a, Geel -Evaluatiemoment Larum/Punt Wanneer: dinsdag 27 september om 19u Waar: Parochiecentrum Larum (grote zaal), Sint-Corneliusstraat 1, Geel -Evaluatiemoment Centrum Wanneer: Woensdag 5 oktober om 19u Waar: Stadhuis (grote zaal 1.14), Werft 20, Geel