SKS Herentals trok zondagnamiddag naar het laatst geklasseerde Achter Olen. Dit mocht voor de leider geen probleem opleveren. Al na 11' leidde SKS met 0-3 na een own-goal en 2 doelpunten van Faes.  SKS bleef rustig domineren, kreeg verschillende kansen maar die werden door doelman Vermeerbergen gepakt.

5 min voor de rust trap Swolfs met een vrije trap de 1-3 ruststand op het bord. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld met nog 3 doelpunten voor SKS: 1 maal Verlooy en 2x Faes zorgen voor een niet overdreven 1-6 uitslag wat SKS wel vertrouwen geeft voor de twee laatste wedstrijden.

Luc Heylen: "We gaan de laatste rechte lijn in met 1 punt voorsprong op Westmalle. Volgende week spelen we thuis de derby tegen Poederlee die al zeker zijn van de eindronde na toch al een mooi seizoen."

SKS Herentals hoopt één week later de titel te vieren op het veld van Grobbendonk. Westmalle speelt volgende week immers een thuismatch tegen Achter Olen zodat ook zij zo goed als zeker de drie punten pakken.

Verslag: Luc Heylen/Nnieuws.be