Op zaterdag 6 september  heeft de Gezinsbond  een gezinsuitstap gepland naar attractiepark Duinrell (Wassenaar Nederland).  Op Attractiepark Duinrell nabij Den Haag beleeft iedereen een spetterend dagje uit. Duinrell biedt plezier voor het hele gezin. Van de Waterspin en de Splash tot de achtbaan Falcon en indoorspeeltuin Rick’s Fun Factory. Op attractiepark Duinrell is er voor iedereen veel te beleven.
 
Tussen de snelle Falcon en de duizelingwekkende Waterspin is familieachtbaan Dragonfly een echte topper! Nieuwsgierig? Bekijk de langste achtbaan van Duinrell op www.duinrell.nl/attractiepark
Waterratten, opgelet! Glijbanenparadijs Tikibad. Midden op het attractiepark ligt het tropische Tikibad. Met elf glijbanen is het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Tijdens de openingstijden van het attractiepark is het Tikibad uitsluitend te bezoeken met een combiticket bestaande uit toegang attractiepark en Tikibad. De toeslag voor het Tikibad is bij de prijs die wij vragen NIET INBEGREPEN.
 
De uiterste inschrijvingsdatum is 20 augustus, toch willen wij iedereen
(om organisatorische redenen) vragen zo snel mogelijk in te schrijven.
 
Praktisch:
-Uiterste inschrijvingsdatum: 20 augustus (of tot volzetting beschikbare plaatsen bussen!!)
-Vertrek in Herenthout aan de kerk: 8.00 uur
-Vertrek huiswaarts in Duinrell: 17.30 uur
- Kostprijs bus + Duinrell (zonder Tikibad):
 
Tot en met 2 jaar : €12 (leden en niet-leden)
Vanaf 2 jaar  €28 (LEDEN)
Vanaf 2 jaar €33 (NIET-LEDEN)
 
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang tot het park en betalen enkel de bus.
Ledenprijs is voor leden Gezinsbond.
Inschrijving gezinsuitstap naar Duinrell op zaterdag 6 september 2014.
 
Inschrijven op één van volgende adressen.
Inne Peeters Doornboompad 50
Jos Dom Doornboompad 68
Sonia Stroeckx Nijlense stw. 87
Hilde Janssens Kloosterstraat 60
 
Toeslag onbeperkt uur toegang Tikibad + € 6,- Toeslag drie uur toegang Tikibad + € 5,- Toeslag twee uur toegang Tikibad + € 4,- Toeslag per uur extra Tikibad + € 2,-
Wie gebruik wil maken van het Tikibad zal ter plaatse een toeslag moeten betalen. Badhanddoek en zwemkledij zijn dan de nodige attributen die je niet mag vergeten.