Voor de begeleiding bij zijn deelname aan de Arnold Classic Europe in Barcelona, heeft Henny Seroeyen gekozen voor "Fitnessclub B-Strong" uit Lille. De eigenaars van deze fitness in het centrum van Lille baten hun zaak al bijna 6 jaar uit en kiezen hierbij voor een gepersonaliseerde aanpak naar hun leden toe.

"Henny trainde al een tijdje hier bij ons in Lille en toen hij ons vroeg om hem te helpen bij zijn voorbereidingen voor de Arnold Classic, hebben we geen moment getwijfeld", aldus Ronny Klaassen en Griet Boeckx.

"We hebben hem begeleid met betrekking tot zijn voeding en trainingen, alsook de reglementering van de wedstrijd. We zijn ook mee naar Barcelona gevlogen om ter plaatse alles in goede banen te leiden en waren natuurlijk zeer blij toen hij de eerste plaats won in zijn klasse, de Men's Fit Model, een redelijk nieuwe categorie binnen het IFBB."

Door de intensieve wedstrijdvoorbereidingen bij Fitnessclub B-Strong, was hij meteen ook getraind om zelf zijn stunts uit te voeren tijdens de opnames van de langspeelfilm "De Buurtpolitie – De Grote Geldroof" die vanaf 26 oktober in de bioscoop te zien zal zijn.

Foto :  Henny met één van zijn coaches, Ronny Klaassen;  Henny op het podium tijdens de wedstrijd / NNieuws.