Making killer salads since 1925, al jaren verwent het familiebedrijf en de pionier in healthy food, Belgische fijnproevers met een verrassend en gezond menu. En The Foodmaker/ StarMeal uit Oevel maakt nu de eerste stap naar de Nederlandse markt. Lieven Vanlommel, CEO van The Foodmaker, streeft er naar om het lekkerste 'slaatje' van de wereld te maken...

CEO Lieven Vanlommel: 'In 1925 startte mijn overgrootvader met het verbouwen en verkopen van groentes, vier generaties later volg ik zijn voetstappen met trots op. Ik streef naar de beste kwaliteit van onze maaltijden. Geen suikerdips of een blijvend hongerig gevoel na het eten van onze maaltijden en mijn missie is: jou het gevoel geven, dat jij de hele wereld aan kan na het eten van een Foodmaker salade'.

Alleen de beste kwaliteit voor The Foodmaker, 'en als wij het beste niet kunnen krijgen, verbouwen wij het zelf!', aldus Vanlommel. Helaas is dit niet mogelijk voor alle ingrediënten, een citroen hoort nou eenmaal in een warm klimaat te groeien, maar The Foodmaker beschikt over eigen land en verbouwt sommige producten zelf.

HELLO DEN HAAG!
In België was The Foodmaker foodtruck afgelopen zomer een vaste speler op menig festivalterrein. Vlieg je met Brussel airlines? Dan biedt de The Foodmaker een gezond alternatief op het doorgaans plakkerige vliegtuigvoedsel.

In België staat het concept als een huis, momenteel heeft The Foodmaker 6 vestigingen, onder andere in Antwerpen en Brussel, binnenkort wordt in Gent nummer 7 geopend.

In Den Haag wordt op 8 december de eerste vestiging van Nederland geopend en dit zal zeker niet de laatste zijn...'

Beelden NNieuws : o.a. CEO Lieven Vanlommel en Kim Clijsters.