Het foodtruck festival Hap keert terug naar Herentals. Na eerdere doortochten in het Stadspark en het plein aan de bovenkerk strijkt de karavaan dit keer opnieuw neer op de Grote Markt.

De eerste editie van het Hap Food Truck Festival in Herentals was eind september 2015 een enorm succes. 9.000 bezoekers zakten dat weekend naar het Stadspark af om met vrienden te proeven van de culinaire diversiteit uit het twintigtal food trucks. Sindsdien is de karavaan al enkele keren in Herentals gepasseerd.

Enkele tientallen mobiele keukentjes toveren dit keer opnieuw het marktplein om tot een sfeervol openluchtrestaurant. Ze serveren het lekkerste eten in een super gezellige setting waar tip-top muzikanten zorgen voor overheerlijk muzikaal genot.

Gezellige zithoekjes, picknick dekentjes, sfeerverlichting, ... zorgen er voor dat het festival een broedplaats wordt voor sociaal contact. Een feest voor jong en oud, een hotspot waar mensen bij elkaar komen.

Praktisch
Hap Festival op vrijdag 15 (vanaf 16u), zaterdag 16 en zondag 17 september (telkens vanaf 12u) op de Grote Markt in Herentals. De toegang is gratis.