Bekijk jij graag oude foto’s? Kom dan op maandag 4 november om 14 uur naar het lokaal dienstencentrum in Ten Hove, Jakob Smitslaan 28. Het gemeentearchief rekent op jouw hulp om de ontbrekende gegevens van oude foto’ te weten te komen. Inschrijven kan tot 4 november via 014 33 16 00 oflokaaldienstencentrum@ocmwmol.be.

De fotoboeken blijven ook daarna nog een tijdje liggen in de cafetaria van het lokaal dienstencentrum in Ten Hove. Lukt het niet om op 4 november langs te komen? Breng dan tussen 5 en 18 november een bezoek aan de cafetaria en neem er rustig de tijd om door de fotoalbums te bladeren. Iedereen is welkom tussen 13.30 en 16.30 uur.

 

Wie staat er op de foto’s?

Het gemeentearchief beschikt over een uitgebreide collectie historische foto’s. Spijtig genoeg zijn er veel foto’s waarvan weinig of niets geweten is. Wie staat er op de foto? Waar en wanneer en ter gelegenheid waarvan is de foto genomen? Draag je steentje bij tot het bewaren van ons collectief geheugen en kom op 4 november of de dagen erna een kijkje nemen!