Wat vandaag een wereldwijde passie is, was ooit een marginale en militante daad. Hardlopen, joggen, straatruns, urban trails... zijn nu uitermate populair. Minder dan vijftig jaar geleden was de loopsport echter beperkt tot stadions, achterhaald en seksistisch.

De film Free to run vertelt met wereldwijde, unieke archiefbeelden voor het eerst het boeiende verhaal van de loopsport. Een must voor lopers, een absolute aanrader voor alle sportliefhebbers. (Scroll naar beneden voor meer informatie)

De Stichting Antoon van Clé nodigt u en uw partner graag uit op deze unieke vertoning op woensdag 26 oktober om 20 uur in zaal Utopolis in Turnhout.

Na de voorstelling gelegenheid tot napraten bij een aangeboden fris glas en een hapje. Gelieve uw komst te bevestigen via stichtingantoonvancle@gmail.com. De prijs bedraagt 10 €/ticket (receptie inbegrepen).

Bij voorkeur te storten vóór 20 oktober op rekeningnummer BE 78 7333 4316 258 met vermelding naam + aantal tickets. U kunt eventueel ook ter plaatse betalen.